KORE BACKPACK

5,200.00 ден

Ранецот KORE е пакет опремен со повеќе функции за freeride ентузијасти. Со 30 литри волумен, ранецот KORE има наменски прегради за лавинска опрема , лесно пристапна со патент. Друг оддел располага со систем за хидратација, додека горниот џеб за додатоци ги чува скапоцените предмети безбедни. Кацигата може да се стави на надворешната страна во специјална торба за носење, додека скиите можат да се вклопат дијагонално или во А рамка. Вметнати ремени и ремен за половината додаваат удобност при пешачење.

Out of stock

SKU: 010879-1 Category: Tags: , , ,
KORE BACKPACK

Out of stock