ВЕЛО СЕРВИС

Сервис мал
1000 ден.
генерална проверка
проверка и штелување на сопирачки
проверка и штелување на брзини
проверка на гуми
проверка на гарнитура од волан
проверка на средна осовина
подмачкување на верига
Сервис голем
2000 ден.
се од основен сервис +
подмачкување на гарнитура од волан
подмачкување на средна осовина
подмачкување на предна и задна осовина
центрирање на тркала
кратко пробно возење

Пожелно за сите возачи барем еднаш годишно. За маунтин бајкерите и за останатите возачи кои возат по интензивно, го препорачуваме почесто, според интензитетот на возењето.

СКИ СЕРВИС

Восок
600 ден.
подмачкување со восок
Острење
600 ден.
острење кант
БУШЕЊЕ
1000 ден.
бушење скии
Сервис Мал
800 ден.
подмачкување со восок
острење кант
Сервис Голем
1400 ден.
подмачкување со восок
острење кант
пополнување со пластика

БОРД СЕРВИС

Восок
600 ден.
подмачкување со восок
Сервис мал
800 ден.
подмачкување со восок
острење кант
Сервис голем
1400 ден.
подмачкување со восок
острење кант
пополнување со пластика